AYHAN KARASU - Müdür

1974 yılında Tunceli Ovacık ilçesi Tatuşağı köyünde doğdu.İlkokulu aynı ilçenin "Kızık" köyü ilkokulu´nda ,ortaokulu Adana Seyhan 19 Mayıs Ortaokulıu´nda liseyi Adana Erkek Lisesi´nde bitirdi.1992 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretrmenliği bölümünü kazanarak 1996 yılında mezun oldu.12 Aralık 1996´da Adana ili Karaisalı İlçesi Kuşçusofulu Köyü İlkokulu´nda öğretmenlik görevine başladı.1999 yılında Adana Seyhan Seyhan Belediyesi İlköğretim Okulu´nda sınıf öğretmeni olarak göreve başladı.2000 yılı Mayıs ayında aynı okula müdür yardımcısı olarak atandı.10 yıl bu okulda idarecilik görevini yürüterek 2011 yılı haziran ayında Şakirpaşa İlköğretim okulu´na Müdür olarak atandı.2014 yılında Toros Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalında Tezsiz Yüksek lisans bölümünden mezun olmuştur.20 Haziran 2020 yılında Gülnaz Gülenoğlu İlkokulu´nda Müdür olarak göreve başlamış,meslek hayatı içerisinde 6 defa Başarı Belgesi, 2 defa Üstün Başarı Belgesi ile ödüllendirilmiş olup aynı görevi yürütmektedir, Evli ve 2 çocuk babasıdır.